keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Heitä pois epäjumalat!

 

                                                               Pelkkää sattumaako...?

Uskoontuloni jälkeen oli aika tarkastella hieman kriittisemmin niitä ihmisiä, joita olin suuresti ihaillut. Millaisia he ovat tai olivat olleet eläessään? Teinivuosinani ihailin ja palvoin esimerkiksi poptähti Madonnaa. Olin tapetoinut seinäni hänen kuvillaan, kuuntelin hänen musiikkiaan ja katselin niitä elokuvia, joissa hän näytteli. Seurasin kaikkia hänen tekemisiään ja ihailin sitä kaikkea, mitä hän teki. Minua ei häirinnyt lainkaan esimerkiksi hänen löyhä seksuaalinen moraalinsa, jolla hän pyrki aina kohahduttamaan. Hänen elämäntapansa oli kaikkea muuta kuin kristillinen tai katolinen, joista jälkimmäisen kasvatuksen hän oli saanut. Lisäksi hänen elämäntapansa on ollut hyvin rahaa ja valtaa palvova. 

Kun Madonna vieraili Suomessa vuosina 2009 ja 2012, oli suurin fanitukseni jo hiipunut, mutta kävin katsomassa molemmat esitykset. Suuren maailmantähden tulo Suomeen tuntui sen verran isolta jutulta, että halusin nähdä teinivuosieni idolin ilmielävänä. Molemmilla kerroilla menimme paikalle tunteja ennen esityksen alkua. Ensimmäisessä Jätkäsaaressa järjestetyssä konsertissa tapahtui episodi, joka jäi mieleeni. Siinä portilla oli joku nainen rukoilemassa puolestamme, ketkä olimme menossa tuohon konserttiin. Hän rukoili palavasti ja aneli, ettemme menisi pidemmälle, koska se mikä siellä odottaa, on paholaisen työtä. Ihmiset lähinä nauroivat tai tuhahtivat hänelle. Me katsoimme tätä rukoilevaa naista vähän ihmeissämme, mutta kävelimme vain ohi. En usko, että tuo nainen sai sillä hetkellä ketään kääntymään, olihan tänne tultu katsomaan Madonnaa pidemmän matkan päästä keskeltä Suomea. Kiinnityin catwalkin reunaan nähdäkseni erotiikan papittareksi tunnustetun idolin niin läheltä kuin mahdollista. 

Jälkimmäisellä kerralla vuonna 2012 olin paikalla niin aikaisin, että ehdin nähdä, kun Madonna vasta harjoitteli illan esitystä varten. Häntä oli vaikea tunnistaa itsekseen, niin nukkavierulta hän näytti kulahtaneissa verkkareissaan. Kukaan olisi tuskin kiinnittänyt häneen huomiota, jos hän olisi tullut kadulla vastaan. Seitsemän tuntia myöhemmin kesäillan pimettyä lavalle nousi se viihdemaailmasta tuttu Madonnaksi maskeerattu hahmo. Tästä illuusiosta huolimatta lavalla esiintyi falskisti laulava tavallinen kuolevainen. Kuten vuonna 2009 niin tälläkin kertaa esityksen taustalle oli rakennettu suurella rahalla koottu massiivinen popsirkus. Siinä missä vuoden 2009 esitys oli vielä enemmän Madonnan pop-show, niin tämä vuoden 2012 esitys oli huomattavasti aggressiivisempi sekä jo todella saatanallinen. 

Viime vuosina Madonna onkin noussut vahvasti esiin elitistisen Hollywood Illuminati -kultin jäsenenä. Tämän kultin todellisena voimaparina mainitaan ensisijaisesti Jay-Z ja Beyonce. Madonnan nimi nousee kuitenkin esiin niiden kymmenen tunnetuimman poptähden joukossa, jotka ovat tuoneet vahvimmin esiin osallisuutensa tähän kulttiin. 



Madonnan vuonna 2015 ilmestynyt albumi Rebel Heart tuotettiin tunnettujen tähän kulttiin liittyvien yhteistyökumppaneiden kanssa; Diplo, Kanye West sekä jo edesmennyt Avicii. Esimerkiksi Rebel heart -albumissa on kantta ja laulujen sisältöä myöten kaikki Illuminatin merkit. Kun minulle selvisi, että joskus suuresti ihailemani laulaja on osa jotain tällaista, siivosin Madonnan tyystin elämästäni. Mieleeni palasi myös se rukoileva nainen siellä Jätkäsaaren portilla. Hänhän oli aivan oikealla asialla. Vasta nyt ymmärrän, mistä hän puhui. Ehkä me tulimme sittenkin kosketetuksi hänen rukouksestaan? Joka tapauksessa en halunnut, että Madonnalla olisi minkäänlaista vaikutusta elämääni enää. Se, mitä hän edustaa ei ole ainakaan Jumalasta. Heitin menemään kaiken häneen liittyvän, kuten cd-levyt ja dvd-elokuvat.  



Mutta mikä ihmeen illuminati? Tämä maailman eliitti tarkoittaa siis vapaamuurareita. Se on taho, johon liitetään tavoite keskitetystä maailmanhallituksesta ja yhdestä maailmanuskonnosta. Siihen liittyy myös merkittävästi luciferinen kultti, johon sanotaan kuuluvan jopa lapsiuhreja. Näissä piireissä käytetään siis hyväksi viattomia lapsia ihmisten osoittaessa vihansa Jumalaa kohtaan. Saatana haluaa ainoastaan saastuttaa rikkoa ja tappaa kaiken sen, mikä on puhdasta ja viatonta. Tähän eliittiin kerrotaan kuuluvan esimerkiksi korkeita virkamiehiä, poliitikkoja, presidenttejä ja tutkijoita. Heillä on valtaa ja rahaa toteuttaa hankkeitaan, joilla he pyrkivät ohjaamaan ihmisiä tiettyyn suuntaan. Siksi he värväävät suosittuja näyttelijöitä, artisteja ja malleja, joita he haluavat saada mannekiineikseen. Heitä halutaan näihin tehtäviin siksi, että heillä on suuri vaikutusvoima ihmisiin, jotka ovat kiinnostuneita esimerkiksi musiikkialasta, elokuvista tai muodista. Nämä ihmiset katsovat sitten musiikkivideoita, elokuvia ja seuraavat aktiivisesti sosiaalista mediaa.

Oletko koskaan yhtään ihmetellyt mitä on meneillään? Oletko koskaan kiinnittänyt huomiota näiden artistien toisen silmän yleensä vasemman silmän korostamiseen? Näitä ns. esoteerisia merkkejä ja symboleja korostetaan aina näiden eliittiin kuuluvien artistien kohdalla. 

Ikävä kyllä, tämä ilmiö on iskostunut jo vuosien ajan myös Suomen musiikkiteollisuuteen. Olisi helppo listata monia artisteja, jotka pitävät tätä kulttia esillä. Aiheesta on kylläkin kirjoitettu aika kuvaavasti tässä kirjoituksessa. Viihde- ja populaarimusiikilla on ylivalta, jossa musiikki- ja mediamaailma ovat yhdistäneet voimansa. Yhdessä ne voivat nostaa kenet tahansa tähdeksi antamalle artistille paljon näkyvyyttä. Sillä ei ole paljoa merkitystä, onko kyseessä hyvä laulaja. Tärkeintä on, että hän täyttää ulkoisesti kaikki odotukset ja on valmis noudattamaan kuuliaisesti sitä, mitä häneltä odotetaan. Tämä on tietysti hyvin väärin heitä kohtaan, jotka ovat oikeasti lahjakkaita laulajia. 

Toiset kieltävät koko tämän kultin olemassaolon. Oltiin tästä sitten mitä mieltä tahansa, niin kyllähän tämä ilmiö musiikkiteollisuudessa on hyvin näkyvästi läsnä. Se tulvii silmille ja korville joka tuutista. Ei tarvitse kuin katsoa hieman levynkansia, musiikkivideoita tai lavashow-esityksiä. Ne vilisevät tätä esoteerista symboliikkaa; pyramidikuvioita, toisen silmän korostamista/peittämistä, sormimerkkejä, esoteerisia tatuointeja ja niin edelleen. 

Saatanan synti oli ylpeys. Se oli alunperin Jumalaa musiikilla palvova enkeli - mahtava, ihmeellinen ja kaunis olento. Se kuitenkin ylpistyi tästä kaikesta ja halusi tulla Jumalan kaltaiseksi. Mutta Jumala heitti sen alas tuonelaan. "Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja!" (Jes. 14:12) Sitä ei käy kiistäminen etteikö Saatanan vaikutus näkyisi musiikkiteollisuudessa. Suositut suomalaisartistit ovat kertoneet haastatteluissaan, kuinka he astuessaan lavalle ovat kokeneet, kuin se yleisön edessä rietasteleva henkilö ei olisikaan hän itse, vaan kuin jokin muu voima ottaisi heidät haltuunsa. He kiroilevat ja esiintyvät riettaan hävyttömästi. Muun muassa Anna Abreu sanoi erään festariesityksensä päätteeksi haastattelussa, että; "Apua, miten taas olinkin niin rietas ja kiroilin lavalla niin paljon..." Katselemalla näiden artistien esiintymistä tai käyttäytymistä mediassa, näyttää ettei monikaan enää häpeä näyttää avoimesti syntistä luonnettaan.

Heitä pois elämästäsi tällaiset epäjumalat ja idolit. On ihan normaalia nauttia jonkun elämäntyöstä ja tekemästään taiteesta etenkin, jos sillä on ollut merkitystä Jumalan valtakunnan kirkkaudeksi. Ketään ihmistä ei tulisi kuitenkaan varsinaisesti palvoa. Se on epäjumalanpalvelusta. Ihmispalvonta ei kuulu uskovan elämään. Jumala ei jätä tässä asiassa sijaa epätietoisuudelle käskyssään: “Minä olen Herra sinun Jumalasi. Älköön sinulla olko muita jumalia minun rinnallani.” 2. Moos. 20:3.

Niin kuin vanhassa tutussa laulussa sanotaan: "Älä silmä pieni katso mitä vain." Olkaa varuillanne ihmiset ja tutkikaa kriittisesti kaikkea sitä, mitä ja ketä oikeasti kuuntelette, fanitatte ja kannatatte. Älkää seuratko massaa. On hyvä miettiä, haluaako olla osana tukemassa tällaista. Aiemmin olen pohtinut, ovatko nämä artistit myyneet sielunsa kaupallisuudelle, ja ovatko he edes tietoisia siitä, millaiseen kulttiin he ovat liittyneet. En halua mennä syvemmälle yksityiskohtiin – jokainen tutkikoon itse, jos katsoo tarpeelliseksi. Netti on täynnä tietoa tästä. On tärkeää olla tietoinen, vaikka ei omista sille liikaa aikaa.


 

1 kommentti:

ÄÄNI TAIVAISTA - Whitney Houstonin musiikillinen matka ja tragedia

  Whitney Houston oli yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä, joka tunnetaan erityisesti äänensä voimasta ja monipuolisuudesta...