tiistai 8. kesäkuuta 2021

Tämänhetkiset ja tulevat tapahtumat

 



Minulla on ollut pitkään mielessä kirjoittaa tästä aiheesta. Tämä hetki tuntuisi nyt siihen sopivalta. Onhan tämä kulunut puolitoista vuotta herättänyt paljon hämmennystä siitä, mitä ihmettä tässä maailmassa tällä hetkellä oikein tapahtuu? Kuuntelin jo useampi kuukausi sitten YouTubesta tämän puheen, jossa haastatellaan Juha Ahviota. Tuo haastattelu on tehty jo yli vuosi sitten, mutta siinä puhuttiin jo ilmiselvästi tästä ajasta, mitä viime kuukaudet on eletty ja jota eletään parhaillaan. 

Minäkin uskoin aluksi, että korona olisi lähtenyt liikkeelle vain vahingossa pilaantuneesta lepakosta Wuhanin torilta. Tänä päivänä uskon enemmän sen leviämiseen joko vahingossa tai vielä todennäköisemmin tarkoituksella wuhanilaisesta laboratoriosta. Koronapandemian alkuvaiheissa seurasin intensiivisesti lääkäri Pekka Reinikainen TV7:lla luennoimia koronapandemia-infoja. Tunsin saavani niistä paljon enemmän tietoa, mitä valtamedia antoi koskaan ymmärtää – ja vieläpä kristillisessä valossa. Näissä infoissaan Reinikainen totesi alkuun, ettei rokotteet tule olemaan ratkaisu ongelmaan, koska virus muuntuu niin paljon koko ajan. Sitten hänen koronapandemia-infoihin tuli pidempi tauko. Seuraavaa jaksoa saimme odottaa kuukausia - kunnes hän puhuikin yhtäkkiä rokotusten puolesta kehottaen ainakin viiteen otteeseen ohjelman aikana kaikkia katselijoita ottamaan rokote niin nopeasti kuin mahdollista. Tässä vaiheessa tuntui, että hän veti maton ainakin minun altani. Ei, en silti ajattele Pekka Reinikaisesta huonoa - onhan hän hyvällä tapaa tuonut esiin paljon tärkeää infoa niin tähän aiheeseen kuin ylipäätään maailman luomisen syntymiseen. Uskon edelleen hänen olevan Jumalan miehiä, vaikka tuo äkillinen takinkäännös ja rokotekäsky todella hämmästyttikin. 

Yllä linkittämässäni Juha Ahvion haastattelussa nostetaan esille monia pelottavia skenaarioita, joista hän kertoo viime vuonna ilmestyneessä kirjassaan. Pohjana kaikelle nähdään globalismi, jonka tavoitteena olisi saavuttaa tähän maailmaan parempi keskitetty maailmanlaajuinen yhtenäinen hallintotapa, joka olisi samalla ratkaisu moniin ongelmiin. Haastattelusta käy ilmi muun muassa miljardööri Bill Gatesin merkittävä osuus tässä kaikessa. Onhan hän todellisuudessakin ilmaissut olevansa hyvin huolissaan liikakansoituksesta, että olisi tarpeen vähentää väestöä. Hän on myös todistettavasti sanonut haluavansa tehdä jotain tämän asian eteen. 

Joka tapauksessa valtamediakin on jo myöntänyt koronaviruksen lähteneen liikkeelle joko vahingossa tai tarkoituksella kiinalaisesta laboratoriosta. Herää kysymys, miksi? Onko oikeasti kyseessä globaali tarkoitus vähentää väestöä ja ajaa uutta maailmanjärjestystä sisään? Pelottava ajatus on tietysti se, että virus on vaarallinen vanhemmalle väestölle, niin silloin tämä skenaario palvelisi oikeasti tätä systeemiä osana suunnitelmaa. Konservatiivinen kristillisyys tuntuu myös olevan tätä edistystä hyvin paljon hidastava tekijä. Mitä enemmän konservatiivisista vanhemmista ihmisistä päästäisiin eroon, sitä paremmin nämä globaalit tavoitteet ja päämäärät etenisivät. Jäljelle jäävä ei-konservatiinen nuoriso on tietysti se, joka tulevaisuudessa äänestää. Näin tämä eliitti siis olisi alkanut ajaa tätä maailmaa kohti todellista kontrolliyhteiskuntaa. Gates on alusta lähtien ajanut eteenpäin koronarokote-asiaa. Hän on sanonut, että kun kaikki maailman ihmiset on saatu piikitetyksi, niin vasta sen jälkeen tämä koronapandemia on ohi. Pakkorokotukset ovat joissain maissa jo todellisuutta ja Suomessakin sote-ala joutuu jo tämän tilanteen eteen. Näyttää pelottavan todelliselta, että meilläkin on kohta oikeasti tällainen kontrolliyhteiskunta. Ihmisten vapaus viedään ja meidät totutetaan tällaiseen kontrolloituun pakkojärjestelmään, josta ohjeet sanellaan esivallan taholta ylempää.

Olen paljon ajatellut tätä, että onko tämä rokote jokin Jumalan varoitus tai merkki? Onko se osa tulevaa todellisuutta, jonka luku on 666? Itse en ajattele koronarokotteen olevan vielä varsinainen pedon merkki, mutta alustava osa sitä. Nyt ikäänkuin totutetaan tähän koronapassiin, joka tulee pitää vihreänä ottamalla tietyin väliajoin uusi piikki. Se voi hyvin olla siis  välivaihe tulevaa mikrosirua varten. Jossain vaiheessa koronapassi muuttuu ranteeseen otettavaksi mikrosiruksi, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä. Jos näin on, niin järjestelmä on rakennettu tosi ovelasti totuttamalla ihmiset siihen nyt ensin tällaista kautta hyppäämättä suoraan mikrosiruun. En usko, että Jumala antaisi minkään kauhean tapahtuman kohdata ilman varoitusta. Raamatun ajan merkkien valossa olemme menossa kovaa vauhtia kohti ahdistusta, jota kohtaamme jo nyt. 

Maailmassa on tällä hetkellä kahdenlaisia ihmisiä; heitä, jotka uskovat, että rokote on lääke covidille sekä heitä, jotka uskovat, että Jumala on heidän varjeluksensa covidilta, ei rokote. Joukkoon mahtuu toki paljon heitäkin, jotka eivät turvaa Jumalaan, mutta kieltäytyvät koronarokotteesta. Joka tapauksessa tämä asia on saanut ihmiset erittäin vahvasti jakautumaan eri puolille ja riittelemään. Tällä hetkellä riidellään etenkin koronapassista, joka Suomessakin otettiin valitettavasti käyttöön. 

Tällaisten rajoitusten myötä meille nyt ikään kuin "opetetaan" ja totutetaan olemaan kuuliaisia ylhäältä tulevien neuvojen noudattamiselle. Tällaiset pakkokontrollit ovat selkeä uhka ja esivaihe ennen edessä olevaa antikristuksen aikaa. Tätä perustellaan yleisellä turvallisuudella; luodaan ryhmäpainetta sekä lietsotaan pelkoa, että kaikkien tulee näin toimia. Jos et sitten tuohon lähde mukaan, niin menetät yhteiskuntakelpoisuutesi. 

Valtaosa luulee, että jos me kaikki vain kuuliaisesti rokottaudumme, niin sillä päästään eroon covidista, mutta se ei ole ratkaisu. Sillä maailma ei palaa enää normaaliksi, sen sijaan Jeesus palaa. 

Suurimman turvan itselleni antaa se, että olen vastaanottanut Jeesuksen Kristuksen elämäni Herraksi ja Vapahtajaksi. Olen turvassa Hänen verensä alla eikä tämän vahvempaa suojaa voi olla. Ei, vaikka valtamedia rummuttaisi kuinka astraa, modernaa, pfizeria jne. ihmelääkkeinä. Meidän tulee sen sijaan turvata Herraan ihan kaikessa. Hän on kyllä luvannut pitää meistä huolen. Hän on luvannut olla kanssamme maailman loppuun asti, ennen kuin tulee noutamaan meidät täältä pois, kuten Raamatussa on kirjoitettu. 2. Tess. 2. luvussa on myös kerrottu näin.   

Mitä tulee pedon merkkiin – tähän ranteseen tai otsaan laitettavaan mikrosiruun, niin on vaikea sanoa, miten pitkälle se on jo kehitteillä. Tämä pedon merkki on täydellinen vastakohta Pyhän Hengen kasteelle, jossa ihminen vihkiytyy Jeesuksen omaksi. Mikrosiru tulee ajankohtaiseksi silloin, kun Antikristus nousee valtaan. Tätä edeltää tapahtuma, joka on tavallaan kuin rukousvastaus globalisteille. Nimittäin seurakunnan ylöstempaus. Se on raamatullinen tosiasia, jonka yhteydessä Jeesus tulee hakemaan täältä omansa tuuliin ja pilviin. Ylöstempauksen tarkan ajankohdan tietää vain ja ainoastaan Isä. Raamattu kertoo kuitenkin, että siinä vaiheessa laittomuuden ihminen on jo täällä. Voimme siis joutua menemään vielä kovankin seulan läpi. Uskosta osattoman näitä asioita on mahdotonta ymmärtää. Miten pystyä uskomaan todellisessa elämässä tapahtuvaksi, että osa ihmisistä katoaisi silmänräpäyksessä kuin jossain Star Trekissä? Raamatun mukaan uskovat on kuitenkin luvattu pelastaa vihan ajalta. Ajan merkkejä ja Ilmestyskirjaa tulkitsemalla voi todeta myös sen, että Jumalan kello on jo todella paljon. Raamatussa kerrotaan hyvin selvästi, että Jeesus tulee hakemaan omansa täältä pois. Kun Jeesuksen omat on temmattu taivaan tuuliin, sitä seuraa maailmanlaajuinen hirvittävä kaaos. Raamatussa sanotaan, että Vanhurskas hukkuu eikä kukaan pane sitä sydämelleen. Tätä on selitetty niin, että hurskaat otetaan pois kenenkään siitä välittämättä, sillä vanhurskas otetaan pois pahuutta näkemästä. Ihmiset eivät tule ymmärtämään tapahtunutta, mihin katosi ihmisiä. Toisaalta tätä jaetta on perusteltu myös sillä, että konservatiivisesti ajattelevien uskovien katoaminen olisi vain helpotus, koska sellaisia ei nykymaailmassa kaivata. Tästä on kuitenkin kerrottu ja profetoitu hyvin pitkään. Siksi tuntuu surulliselta, että miksei kaikilla voisi olla tästä samaa selkeää näkyä kuin uskovaisilla? Kaikkea emme tiedä, milloin ja miten se tapahtuu. Tänne jäljelle jääneet tulevat ainakin toteamaan, että olisi kannattanut ottaa Jeesus Kristus vastaan elämänsä Herrana ja uskoa evankeliumi. Sehän on mahdollista tehdä vielä vaikka tänään ennen tätä tapahtumaa! Sen takia itsekin haluan puhua näistä asioista ja pitää evankeliumia esillä. En halua salakuljettaa uskoani taivaaseen. Eri asia sitten miten saada lähimmäisensä uskomaan, ymmärtämään ja ottamaan nämä asiat todesta? Helppoa se ei todellakaan tänä aikana ole.  

Ylöstempauksesta on tehty useitakin eri elokuvia, joihin kannattaa tutustua viimeistään siinä vaiheessa, jos on yksi jäljelle jääneistä. Näitä ovat mm. Kadotettu maailma - Left Behind, josta tehty 3-osainen elokuvasarja 2000-luvun alussa sekä uusin versio Left Behind - Kadotettu maailma (2014), jonka pääosasssa Nicolas Cage. Muita vastaavia elokuvia ovat The Moment After (1999) sekä eskatologiaan ja tempausoppiin perustuva Apokalypsi (1998), joka on julkaistu myös Suomessa dvd;nä ja jolle on kaksi jatko-osaa. Näitä elokuvia katsomalla ymmärtää selkeämmin sen, mitä oikein tapahtui. Ylöstempauksen jälkeen on edessä noin seitsemän vuoden mittainen vihan aika. Tämä tulee olemaan hirvittävän ahdistava heille, jotka kieltäytyvät ottamasta pedon merkkiä eli ranteeseen tai otsaan asennettavaa sirua. Sillä jossain vaiheessa vain enää sen avulla voi ostaa ja myydä. Mutta Jumala suojelee vielä silloinkin heitä, jotka tulevat tänä aikana uskoon. Suuri lohtu onkin se, että pelastua voi vielä näiden suurten mullistusten keskelläkin, jos ei  päässyt mukaan tempaukseen. Olavi Syväntö sanoi eräässä saarnassaan; jos sydämeen on kylvetty Jumalan Sanan siemen, niin siinäkin tilanteessa voi huutaa avuksi Herran nimeä. Tämä osoittaa Jumalan todellista ja ihmeellistä rakkautta. 

Kunpa kaikilla olisi hengellinen näkökyky nähdä tätä maallista aikaa pidemmälle. Esimerkiksi minä en voi kehua olevani ihmisviisauden osalta ollenkaan sieltä kärkipäästä. En ymmärrä esimerkiksi tämän päivän nasevaa stand up-huumoria saati televisiossa puhuvien ihmisviisaiden älyköiden fiksua satiiria, mille siinä oikein pitäisi nauraa. Jos jotain noista puheista erottuu korvaani, niin jumalanpilkka ja kirosanat niissä on ainakin vahvasti läsnä. Ja minun ei todellakaan tarvitse sitä ymmärtää. Ihmisviisaus ei tietenkään ole huono asia, mutta siinä vaiheessa se on, kun ihminen luulee olevansa viisaampi kuin Jumala. Jos jostain olen tänä päivänä kiitollinen, niin tästä hengellisestä viisaudesta ja näkökyvystä. Enkä tarkoita haluavani jotenkin korottaa tällä itseäni muiden yläpuolelle. Me uskovat emme ole yhtään sen parempia kuin muutkaan ihmiset, mutta olemme armahdettuja kristittyjä. Minä en ainakaan turvaudu lainkaan omaan ymmärrykseeni, koska haluan olla Jumalan johdatuksessa. Hän tietää, mikä minulle on parasta. Tämän myötä on myös hengellinen näkökykyni voimistunut. Annettuani kastaa itseni syyskuussa 2020, oli se kuin vedenjakaja monella tapaa tehtyäni sen vielä melko julkisesti. Hengellinen näkökyky on saanut minut katsomaan tätä maailmaa nimenomaan kristillisten silmälasien läpi. Valitettavasti niiden läpi paljastuva näky on hyvin lohduton; niin moni näkyy kulkevan kohti kadotusta; näkevät vain tämän maallisen ajan piittaamatta pelastuksestaan. Se on jokaisen oma valinta, joka tässä ajassa on tehtävä. Jumala ei haluaisi kenenkään ihmisen hukkuvan saati joutuvan kadotukseen. Siksi rukoilen kaiken aikaa, että Hän vetäisi ihmisiä puoleensa ja mahdollisimman moni vielä kääntyisi ja tekisi parannuksen tässä armotalouskauden ajassa, jota vielä nyt elämme.

Suosittelen jokaista opettelemaan tuntemaan henkilökohtaisesti Jeesuksen Kristuksen. Kun oppii tuntemaan Hänet ja Hänen tahtonsa, antaa se ymmärryksen siihen, mitä Raamatun kirjoitukset tästä ajasta puhuvat. Näin voi saada hengellisen näkökyvyn siihen, mitä oikein on meneillään. Ja kuinka meille valehdellaan täällä kaikesta pahuuden kautta. Sitähän nämä kaikki hallinnat, eristykset, käskytykset ja ohjailut tarkoittavat. Entinen normaali elämä on siis tukahdutettu valheen alle ja ihmiset ajetaan konkurssiin.  En usko, että mikään täällä palaa enää entiselleen. Onhan uusi maailmanjärjestys Raamatussakin ennustettu väistämätön tosiasia. 

Toisaalta ei lainkaan ihmetytä, että ihmiskunta tulee saamaan osakseen tämän kurituksen. Onhan vitsaukset Raamatussakin, että ne tulevat. Olemmehan kadottaneet Jumalan Sanan ja muuntaneet Hänen lakinsa. Jumala halutaan kaikin mahdollisin tavoin poistaa. Olen kuullut sanottavan, että Jumalan Sanan muuttaminen merkitsee samalla turvan pois ottamista ihmiseltä. On todella vaarallista mennä muuttamaan muuksi jotain sellaista, mitä Jumala ei ole sanonut.

Ihmisten tulisi herätä valvomaan ja ymmärtää tämä tilanne, millaiset henkivallat tässä on takana. Niin monet uskovaisetkin ovat lähteneet kiltisti tähän pakkojärjestelmään mukaan. Onhan se monien vanhempien ihmisten kohdalla ihan ymmärrettävää. Ei tulisi kuitenkaan uskoa täysin sokeasti valtiovaltaa saati valtamediaa, jotka eivät ajattele parastamme. Eihän koko kristillisellä uskolla ole muuten merkitystä? Minä en ainakaan  usko tuohon, mitä valtamedia pakkosyöttää – etenkin kun kaikki muualta tuleva info halutaan piilottaa. Täytyy tietysti muistaa, että Jumala on ohjaimissa kaiken aikaa eikä mitään tapahdu Hänen sallimattaan. 

Me olemme kuitenkin turvassa Kristuksessa. Uskovina meidän ei tarvitse pelätä tulevaa, koska Jumala suojelee ja varjelee Psalmin 91 sanoin. Kuunnelkaa tämä laulu, joka on lohduksi sekä muistuttaa, että ei tarvitse pelätä kurjuutta eikä kulkutautia.



Korkeimman suojelus

Se, joka asuu Korkeimman suojassa

ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa,

sanoo näin:

»Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani.

Jumalani, sinuun minä turvaan.»

Herra pelastaa sinut linnustajan ansasta

ja pahan sanan vallasta.

Hän levittää siipensä yllesi,

ja sinä olet turvassa niiden alla.

Hänen uskollisuutensa on sinulle muuri ja kilpi.

Et pelkää yön kauhuja

etkä päivällä lentävää nuolta,

et ruttoa, joka liikkuu pimeässä,

et tautia, joka riehuu keskellä päivää.

Vaikka viereltäsi kaatuisi tuhat miestä

ja ympäriltäsi kymmenentuhatta,

sinä säästyt.

Saat omin silmin nähdä,

miten kosto kohtaa jumalattomia.

Sinun turvanasi on Herra,

sinun kotisi on Korkeimman suojassa.

Onnettomuus ei sinuun iske,

mikään vitsaus ei uhkaa sinun majaasi.

Hän antaa enkeleilleen käskyn

varjella sinua, missä ikinä kuljet,

ja he kantavat sinua käsillään,

ettet loukkaa jalkaasi kiveen.

Sinä poljet jalkoihisi leijonan ja kyyn,

tallaat maahan jalopeuran ja lohikäärmeen.

Herra sanoo:

»Minä pelastan hänet, koska hän turvaa minuun.

Hän tunnustaa minun nimeäni, siksi suojelen häntä.

Kun hän huutaa minua, minä vastaan.

Minä olen hänen tukenaan ahdingossa,

pelastan hänet ja nostan taas kunniaan.

Minä annan hänelle kyllälti elinpäiviä,

hän saa nähdä, että minä autan häntä.»


Lähteet: YouTube:  Ahvio Juha - Koronavirus globalismi ja pedon merkki

Lue myös aiemmat kirjoitukseni, jotka pohjautuvat tähän aiheeseen eli kirjoitukseni Ylösnousemus on totta ja Hän tulee pilvissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirja-arvostelu: MITÄ KUOLEMAN JÄLKEEN (TV7 Kustannus 2023)

  Ihmisten puheissa toistuvat usein ilmaisut kuten "kuolema kuittaa univelat" tai "haudassa saa sitten levätä". Nämä ova...