lauantai 18. syyskuuta 2021

Sijoita elämäsi oikein

 


Kuinka hirvittävä onkaan tämä Jeesuksen kertoma totuus:

”Sentähden minä sanoin teille, että te kuolette synteihinne; sillä ellette usko minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne." (Joh. 8:24)

Ydinperheeseen sisältyy usein hieno auto, hulppea asunto, kesämökki ja luksusmatkat unelmalomakohteisiin. On toki tavoittelemisen arvoista perustaa perhe, luoda ura, hankkia oma koti, kerryttää varallisuutta sekä panostaa henkiseen hyvinvointiin. Mutta jos ihminen kuolee synneissään, joutuu hän ikuiseen kadotukseen, jos on päättänyt elää elämänsä itselleen omissa himoissaan ja haluissaan. Näinhän Raamattu sen opettaa. 

Vaikka kaikki voi olla ulkoisesti kunnossa; on terveyttä ja hyvinvointia sekä riittävästi rahaa. Jonain päivänä elämän lanka kuitenkin katkeaa ja se voi tapahtua ihan yllättäen ja äkkiarvaamatta. Sen jälkeen totuus räjähtää silmille. Rajan toisella puolen kaikki synnit, pahat teot ja salatut rikkeet levitetään auki. Silloin ei enää ole ateisteja eikä mahdollisuutta huutaa armoa Herran puoleen. Mikä kamalinta, se on siinä vaiheessa lopullinen tila vailla toivoa. Eikä sitä kestä ainoastaan tuhansia vuosia, vaan koko  ikuisuuden ajan itkua ja hammasten kiristystä omien pahojen tekojen painaessa päälle. Ei enää iloa, rauhaa ja rakkautta. Ei enää iltoja ystävien kanssa, jolloin parannettiin maailmaa. Vain loputonta tuskaa. Kaikista pahinta on tietoisuus siitä, että pelastus Jeesuksessa Kristuksessa olisi ollut mahdollinen, mutta et halunnut kääntyä.

Oliko tähän syynä ystävät vai puoliso? Oliko työkavereiden paine niin kova, että se ajoi ihmispelkoon? Sekö laittoi lopullisen ansan ja loukun, mistä ei ollut koskaan pääsyä pois. Pelkäsitkö, mitä ihmiset ajattelisivat, jos kääntyisit?

"Mutta minähän olen hyvä ihminen. Tosi hyvä tyyppi ja pidetty ihmisten keskuudessa. Teen paljon hyviä tekoja ja olen suvaitsevainenkin," saattaa moni ajatella. Tie taivaaseen ei kuitenkaan aukene vain hyviä tekoja tekemällä. Sillä usko tulee kuulemisesta ja kuuleminen Jumalan Sanan kautta. 

Rukoilen, että sinä ystäväni sijoittaisit hyvin elämäsi. Älä valitse sitä helppoa elämää, jossa Jumalaa ei tarvita. Älä kulje laveaa tietä, mitä suurin osa vaeltaa ilman Kristusta. Kulje Jeesus-portin kautta Isän luo taivaaseen. Sinne, missä ei ole enää kuolemaa, tuskaa tai kärsimystä. Vain ikuinen ilo ja rakkaus. Eikö se jos mikä ole tavoittelemisen arvoista. Anna elämäsi Jeesukselle.   

Tätä taivaallisen Isän tuomaa iloa, rauhaa ja rakkautta sinun on mahdollista kokea jo tässä ajassakin, jos vain annat Jeesuksen puhdistaa sydämesi sekä kadut syntejäsi etkä enää peittele niitä.

Siunatkoon Herra Jeesus jokaista armollaan, ettei yksikään joutuisi ikuiseen kadotukseen, vaan kaikki saisivat tulla osalliseksi Sinun valtakunnastasi Isä taivaassa. Sinä olet valmistanut niin ihmeellisiä asioita omiasi varten.

Ole siunattu, Jeesuksen nimessä!

"Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä. Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä." (1. Johannes 1:8-9)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ÄÄNI TAIVAISTA - Whitney Houstonin musiikillinen matka ja tragedia

  Whitney Houston oli yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä, joka tunnetaan erityisesti äänensä voimasta ja monipuolisuudesta...